life

#2

Het is midden juli en ik krijg een noodkreet via de app ‘Ik heb nieuwe kleren nodig.
Okay, top! Ik ga wel mee (ben de moeilijkste niet :p).

Vandaag was het dan ein-de-lijk zover. Wekker, ontbijt erin en hup de mini pooper in. Wanneer ik bij mijn vriendin aan kom staat ze al in de startblokken (ze is er net als ik helemaal klaar voor).
Na een kleine 3 kwartier komen we in de stad aan en barst het shopgeweld los.
Tijdens het shoppen bedenk ik me opeens dat ik zo’n dingen gewoon te weinig doe. Zoiets simpels als een dagje shoppen met een vriendin maakt mijn week helemaal goed. Lekker kletsen, passen, drinken, eten en doorgaan.

Met teveel tassen strompelen we na sluitingstijd naar de auto en stoppen onderweg nog even bij de McDonalds (gewoon omdat het kan). Thuis berg ik mijn kleding op en neem ik tevreden plaats op de bank, ik heb een leuk leven :).

Advertenties

Vragen?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s